Portobello (nejen) s Nivou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,88 g |
Tuky | 52,29 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 44,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2018 11:04
hosta a všichni: omlouvám se, máte pravdu. Biologicky je to varianta Agaricus bisporus, česky Pečárka dvouvýtrusá. Kdysi mně kdosi na jiné internetové kuchařce přesvědčoval a přesvědčil o tomto mém omylu.
8. 1. 2018 10:22
Drobek: Já jsem našla tento odkaz, který potvrzuje, že botanicky jde o druh žampionu.
https://www.genusplus.cz/zblizka/netrecept-portobe...
Máš pro své tvrzení nějaký věrohodný důkaz? Zajímá mě to.
https://www.genusplus.cz/zblizka/netrecept-portobe...
Máš pro své tvrzení nějaký věrohodný důkaz? Zajímá mě to.
8. 1. 2018 09:25
recepty73: taky jsem tomu dlouho věřil, jsou podobné, ale tam to končí, biologicky je to jiná houba.
7. 1. 2018 04:38
Drobek: ...žiji se stejnými informacemi jako hosta ...portobello je mimo jiné označováno za superpotravinu, pro vysoký obsah minerálů, vitamínu B6, vlákniny...
6. 1. 2018 23:14
Drobek: opravdu? Až dosud jsem se domnívala, že portobello (možná spíše portabello) je obchodní název hnědé formy pečárky dvouvýtrusé, čili druh žampionu
6. 1. 2018 22:44
Dobré, až na to, že žampiony a portobello jsou dvě různé houby
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 5 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 14 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 19 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 2 hodinami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 2 hodinami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: portobello s nivou portobello plnene nivou portobello recept portabello recepty žampiony portobello s nivou portobello recepty portobelo s nivou portobello recept s nivoi portobello s nivou recept játrové portabello plněné portobello s nivou plněné portobello nivou portobelo recepty s nivou dušené portobello portobello niva recept na portobello s nivou jak dlouho pect zampiony portobello napln do portobello portobello plněné nivou a sušenými rajčaty zapekane portobello s nivou
Suroviny: portobello, sýr niva, kost, česnek, bylinky, vejce, strouhanka, máslo
Portobello (nejen) s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LO0w
7 názorů