Portobello (nejen) s Nivou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,88 g |
Tuky | 52,29 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 44,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2018 11:04
hosta a všichni: omlouvám se, máte pravdu. Biologicky je to varianta Agaricus bisporus, česky Pečárka dvouvýtrusá. Kdysi mně kdosi na jiné internetové kuchařce přesvědčoval a přesvědčil o tomto mém omylu.
8. 1. 2018 10:22
Drobek: Já jsem našla tento odkaz, který potvrzuje, že botanicky jde o druh žampionu.
https://www.genusplus.cz/zblizka/netrecept-portobe...
Máš pro své tvrzení nějaký věrohodný důkaz? Zajímá mě to.
https://www.genusplus.cz/zblizka/netrecept-portobe...
Máš pro své tvrzení nějaký věrohodný důkaz? Zajímá mě to.
8. 1. 2018 09:25
recepty73: taky jsem tomu dlouho věřil, jsou podobné, ale tam to končí, biologicky je to jiná houba.
7. 1. 2018 04:38
Drobek: ...žiji se stejnými informacemi jako hosta ...portobello je mimo jiné označováno za superpotravinu, pro vysoký obsah minerálů, vitamínu B6, vlákniny...
6. 1. 2018 23:14
Drobek: opravdu? Až dosud jsem se domnívala, že portobello (možná spíše portabello) je obchodní název hnědé formy pečárky dvouvýtrusé, čili druh žampionu
6. 1. 2018 22:44
Dobré, až na to, že žampiony a portobello jsou dvě různé houby
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 20 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 29 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: portobello s nivou portobello plnene nivou portobello recept portabello recepty žampiony portobello s nivou portobello recepty portobelo s nivou portobello recept s nivoi portobello s nivou recept játrové portabello plněné portobello s nivou plněné portobello nivou portobelo recepty s nivou dušené portobello portobello niva recept na portobello s nivou jak dlouho pect zampiony portobello napln do portobello portobello plněné nivou a sušenými rajčaty zapekane portobello s nivou
Suroviny: portobello, sýr niva, kost, česnek, bylinky, vejce, strouhanka, máslo
Portobello (nejen) s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LO0w
7 názorů