Zapékané brambory à la Itálie
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 859 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,50 g |
Tuky | 48,80 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 97,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 23 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 25 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 33 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 53 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: zapekane brambory brambory proscuto sušené rajčata
Suroviny: brambory, šunka sušená, rajče sušené, sýr žervé, sýr mozzarella, olivy, tymián, rajče sušené, sůl, pepř
Zapékané brambory à la Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4ol
0 názorů