Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Pokud máte doma zmrzlinovač, neváhejte a pusťte se do přípravy lahodně osvěžující zmrzliny, s příchutí třešně a rebarbory. Tato kombinace chutí vás zajisté okouzlí a zpříjemní parné letní dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 74,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou. Cukr dáme dle vlastní chuti. Někdy se stane, že se zmrzlina neudělá moc tuhá, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2019 10:50
cathleen: Já bych měnila moc ráda, za Tvé pečivo vždy A díky.
14. 6. 2019 17:24
14. 6. 2019 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 15 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 3 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 3 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 3 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 4 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 6 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 7 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZB7
3 názory