Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční rybí polévka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 15:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 280 kJ / 1 979 kcal
Bílkoviny82,10 g
Tuky124,85 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 411 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy126,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LENKA

23. 12. 2010 16:26

NĚCO TAK VÝBORNÉHO SEM SNAD JEŠTĚ NEJEDLA FAKT PECKA NA OBRÁZEK NEKOUKEJTE KDYŽ TO ZAHUSTÍTE SMETANOU A ZELENINU DO TOHO PROPASÍRUJETE JE TO FAKT NÁŘES :-p

vojtimal@seznam.cz

16. 7. 2010 12:31

To přece není vajíčko, jedná se o rybí jikry

khfrank

21. 12. 2009 16:35

Nejvíc je rybí polívka z kapra ,, nechápu jak někomu nemůže chutnat .... TAK ŠŤASTNÝ A VESELÝ:-)

meda

20. 12. 2009 19:32

kdyz delam vyvar,tak pomalu.temer hodinu,nez se tacne varit.vsechen tuk a penu prubezne odstranuji.zeleninu nejdrive osmahnu na masle.potom rybi pach neni citit.

Lusinda79

17. 12. 2009 15:08

Brtníku, fotka je od Hanulky, píše, že navíc přidala vajíčko...stačí přečíst komentáře;-)

Brtnik

17. 12. 2009 15:03

vajíčko v rybí polévce mi nějak nevoní, navíc v receptu vajíčko není a na fotce je zřejmé, že se vajíčko použilo, tím ztrácí recept na věrohodnosti....
doporučuji místo vajíčka použít lžíci švestkových povidel. a věřte, že pak nemusíte používat žádný jiný vývar...
vasek.brtnik@seznam.cz ;-)

Roman

4. 11. 2009 15:10

Spousta lidí tuto polévku nemají rádi,protože z ní cítí rybinu. Doma vždy přilíváme vývar vepřový, do kterého pak dáme asi 2 lžíce vývaru z ryb jen pro tu chuť. Je to pak bez intenzivního aroma ryby. Všichni, kdo dříve tuto polévku neměli rádi, se na ni u nás naučili.:-p

Hanulka21

30. 3. 2009 15:22

já navíc přídávám rozšlehané vajíčko...

Miimi

25. 12. 2008 13:40

Zeleninu nevařím, ale dusím na másle. Strouhám ji na hrubé nudličky a nechávám v polévce. Polévka je hustší. Rovněž přidávám nakonec pórek nakrájený na kolečka.
Ten už nevařím. Polévka je hustá a chutná.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí polévka rybí polévka z kapra rybí polévka recept nejlepší rybí polévka ryby polevka rybí polivka recept na rybí polévku recept rybí polévka rybí polévka z kapra video rybí polévka babica recepty rybí polévka rybí polevka video polévka z kapra polévka z ryby top recepty rybi polevka kapří polévka rybí polevka z kapra recept polívka z kapra rybi polevka recepty rybí polévky

Suroviny: kapr, hlava kapří, vnitřnosti z kapra, sůl, celer, mrkev, petržel, máslo, mouka hladká, květ muškátový, smetana sladká, koření polévkové, petrželka zelená, krutony

TopRecepty.cz

Vánoční rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2j