Melounová granita
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 682 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Granity se nedají připravovat v běžných zmrzlinovačích, vyznačují se hrubozrnnými ledovými krystaly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2022 17:47
Marie Svarcova: Děkuji za zájem o recept.
23. 7. 2022 08:37
28. 6. 2021 10:27
JosefZeravicky: Děkuji za zájem o recept. Je to príma letní osvěžení.
21. 6. 2021 08:49
Jé to je dobrý nápad.
Dělávám něco podobného, ale toto je gurmánsky lepší a promakanější.
V neděli pro vzácnou návštěvu hned vyzkouším.
,,toš tak,,
Dělávám něco podobného, ale toto je gurmánsky lepší a promakanější.
V neděli pro vzácnou návštěvu hned vyzkouším.
,,toš tak,,
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 7 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 9 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 10 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Netradiční recepty z melounu: Dejte si ho s balkánským sýrem nebo s vínem!
Melounů je mnoho druhů, v létě nás příjemně osvěží. Nabízíme přehled oblíbených melounových receptů
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Suroviny: meloun vodní, sirup cukrový, šťáva citronová
Melounová granita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p1G1
4 názory