Červené zelí s křenem i na zimu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 048 kJ / 6 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,60 g |
Tuky | 210,96 g |
Vláknina | 134,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 946,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2019 19:10
hosta: Já se letos na to zelí, červené i bílé chystám, tak jestli mi to vyjde a budu fit, tak to udělám a zkusím, jak navrhuješ.Chci zkusit i to marinované na salát (s tím pyrosiřičitanem), to jsem ještě nikdy nedělala. Tak pokud mi to vyjde a udělám, přidám i fotky. Přeju samé pohodové dny!
8. 9. 2019 18:52
MamlajdaD: No snad máš třeba trošku chladnější komoru, špajz - stačí tak do 20 st., fakt jsem nikdy nesterilizovala. Zkus takto - pokud budeš krouhat a nakládat - nechat třeba dvě tři menší sklínky a uvidíš sama
8. 9. 2019 18:50
hosta: Dík za komentář! No já jsem to zatím nikdy nesterilizovala, ono se to brzy snědlo, a dělávala jsem to až později, na konci podzimu a to bylo ještě v baráčku, tam jsem to nemusela ani mít v lednici. Ale v paneláku, když je tam ten cukr, tak nevím, jestli by to nezačalo kvasit. Myslíš, že ne? (Doma se mi občas smějí a říkají mi "paní opatrná", ale já fakt raději vše na jistotu.)
8. 9. 2019 18:41
Znám z bílého zelí, křenu dvě sklenky a hlavně - nikdy jsem nesterilizovala, není to nutné, Deko to zajistí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 25 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 40 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit česnečku? Tato polévka je snadná a rychlá, navíc šetří žaludek i peněženku
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: červené zelí s křenem sterilizované červené zelí s s křenem cervene zeli cibuli a s křenem sterilizované červené zelí s křenem sterilizované zelí s křenem křen na na zimu sterilizovane červene se zelim sterilizovane červene se zelim
Suroviny: zelí červené, cibule, cukr krystal, olej, ocet, křen strouhaný, deko
Červené zelí s křenem i na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3o7
4 názory