Čokoládové fondue s vůní perníku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 1 hodinou
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Přidáno před 13 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 9 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 32 minutami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 2 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 14 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 15 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Další recepty
Suroviny: čokoláda hořká, med, smetana na vaření, koření do perníku
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
0 názorů