Vejce v sýrové misce s kaviárem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,18 g |
Tuky | 16,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 699 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 4,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá nebo nechce kaviár, použije různé bylinky, jiný druh nastrouhaného sýru nebo jemně nastrouhanou šunku, kterou přidáme ještě do pánvičky, než se vejce dodělá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2021 21:20
Simona Skolakova: Super, tesim se!
17. 3. 2021 19:05
casino: Veronika.Hrozna: po dlouhé době jsem se od srdce zasmála
17. 3. 2021 18:43
casino: Proto tam byly ty bliny, dvě decka vodky chtějí tak 3-4 mastné bliny s kaviárem, aby měly ty rybičky z kaviáru v čem plavat ! No! Držet krok a pohár, je záležitost zakusku, bez něj by to nešlo, i když u nás by rodilej Rus taky nedal 12 piveček! Také máme svá tajemství!
17. 3. 2021 10:01
hospodyne:
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
17. 3. 2021 08:17
hospodyne: To asi záleží na břichu. Z mého by utekl, je příliš vyklenuté.
16. 3. 2021 21:13
casino: Pod stromečkem jsem našla 50g konzervičku kaviáru z jesetera. Ještě jsme ho neotevřeli. Ale teď mám dilema, jak ho správně rodině naservírovat. Jestli na ruce nebo na břiše Co se Vám osvědčilo?
16. 3. 2021 20:30
"Další možností (gurmánské) konzumace je pojídání kaviáru, který na krátko získal teplotu lidského těla. Proto se kaviár pokládá na hřbet ruky a teprve z něj se konzumuje. Případně na břicho vašeho partnera či partnerky."
16. 3. 2021 19:35
4. 5. 2020 20:37
krásný nápad
4. 5. 2020 19:18
Moc hezký nápad na chutnou rychlovku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 15 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 3 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 3 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 4 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 5 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 6 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr, vejce, kaviár, pepř mletý, sůl, bazalka čerstvá
Vejce v sýrové misce s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp8l
10 názorů