Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 3,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2020 13:31
Eja57: Ne ne, nemá to žádný důvod, můžou se použít samozřejmě i čerstvé, ale v konzervě mám vždy po ruce.....
7. 6. 2020 10:35
Nino, to, že použiješ žampiony z konzervy a ne malé čerstvé má nějaký zvláštní důvod?
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
( a možná do názvu přidat v PH....)
Ale samozřejmě
7. 6. 2020 10:26
RubyRom: Moc děkuji Romanko
6. 6. 2020 08:51
Opět skvělý pokrm a krásná prezentace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 11 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 22 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: kuře, žampióny, rajče, víno portské, kečup sladký, cukr třtinový, omáčka sojová, česnek, tymián čerstvý, paprika, cibulka jarní, sůl, pepř, škrob kukuřičný
Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7L
4 názory