Kuřecí polévka s kedlubnou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 413 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,50 g |
Tuky | 66,56 g |
Vláknina | 7,51 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 35,93 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2020 13:40
24. 7. 2020 13:13
No, asi bych se měl omluvit, že jsem se odvážil pochybovat, že
a) Připravil jsem NESOLENOU zásmažku s tím, že pokud se ve vroucí vodě nezdrcne, tak dál už zkoušet nebudu...
Nezdrcla se en block, ale našly se v ní 3 (slovy tři) žmolky, či spíše žmolečky poloviční velikosti přepůlené červené čočky
b) Připravil jsem OSOLENOU zásmažku, která se ve vroucí vodě perfektně rozptýlila
Takže to fakt funguje...
Děkuji
Edit:
a + b smícháno dohromady a zítra z toho bude nějaká majda
23. 7. 2020 19:07
23. 7. 2020 16:30
23. 7. 2020 16:24
23. 7. 2020 16:16
23. 7. 2020 12:21
23. 7. 2020 12:00
MamlajdaD: "informace, kterou určitě vyzkouším!"
Jsem si říkal, že počkám...
Ale avšak jsem nevydržel...
A protože v plánu byla https://www.toprecepty.cz/recept/40564-cibulacka-o...
tak jsem ji uvařil paralelně ve dvou hrncích
a) Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli dozlatova, přidáme mouku a usmažíme tmavší zásmažku a zalijeme studenou vodou...
b) Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli dozlatova, přidáme mouku, osolíme a usmažíme tmavší zásmažku a zalijeme studenou vodou...
No, dopadlo to podle očekávání a můžete hádat, jak to dopadlo?
23. 7. 2020 07:46
22. 7. 2020 23:42
22. 7. 2020 20:48
22. 7. 2020 20:37
( já tedy - proti všem poučkám o teplém do studeného a naopak - odjakživa bublající jíšku rovnou z pánvičky šoupnu do bublající polévky a hrudky se mi ještě nikdy neudělaly...)
22. 7. 2020 16:41
22. 7. 2020 14:34
No, co mě ale dostalo, tak: "Cibuli přepůlíme, sloupneme..."
Hnedle jsem to zkusil...
...a fakt je to pohodlnější a rychlejšííí
A jak zde bývá zhusta psáno, TAK JINAK UŽ DĚLAT NEBUDU!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 1 hodinou
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 2 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 5 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 6 hodinami
Zeleninová polévka
Recept24 uvařila před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Inna uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na vepřové výpečky s houbami: Výborná obměna klasiky je nejlepší s bramborovým knedlíkem
Jak používat libeček a připravit libečkové pesto. Oblíbená jídla, která dochutíme libečkem - polévky a bramborové či masové pokrmy
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Suroviny: kedlubna, vývar kuřecí, brambory, cibule šalotka, ghee, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření polévkové, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana ke šlehání, libeček, petrželka, citron
Kuřecí polévka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz07
14 názorů