Mleté maso pod peřinou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,41 g |
Tuky | 98,28 g |
Vláknina | 19,12 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2021 20:27
30. 3. 2021 15:28
28. 3. 2021 16:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 8 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 3 minutami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 49 minutami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 57 minutami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 2 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 receptů na dobrůtky pro rodinu i přátele: Připravte si mlsání k televizi
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, sůl, pepř, hořčice, kečup sladký, koření, brambory, sýr nastrouhaný
Mleté maso pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLJP
3 názory