Asijský pečený vepřový bůček
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 26 197 kJ / 6 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,23 g |
Tuky | 522,14 g |
Vláknina | 30,44 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 21,41 g |
Sůl | 49,24 g |
Sacharidy | 117,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdy je bůček hotový poznáme tak, že když do něj píchneme jehlou nebo vidličkou, tak jdou krásně sundat bez jakéhokoliv násilí.
Dobrou chuť přeje Mr. Buczech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2024 04:27
Nevím odkud máte recept, ale jsou v něm fatální chyby.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
24. 5. 2021 17:28
Krásné foto i recept, uložím, vyzkouším a dám vědět
21. 5. 2021 07:59
16. 5. 2021 14:24
yanull: Dobrý den, fotka byla pořízena na mám telefonu dne 4.5. v 13:00 hodin, poté byla přes photoshop upravena (odstranil jsem stůl na fotce a přidal jsem bílé pozadí). Doložit jiné fotky nemůžu, pořídil jsem jenom jednu. Fotka na netu 100% není.
15. 5. 2021 07:12
Dovolím se zeptat, zda vložená fotka tohoto jídla je Vaše. Jsou tu tací, kteří vloží fotku z netu a tato je jí velmi podobná. Pokud to můžete doložit, budu ráda a děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 6 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 19 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 6 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 9 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 9 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 9 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, omáčka sojová, olej sezamový, omáčka rybí, semínka sezamová, pasta kari červená, česnek, zázvor, med, limetka, rýže jasmínová, sůl, chilli paprika čerstvá, zelí čínské pak choi, fazolky zelené, olej slunečnicový, koriandr
Asijský pečený vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4q2
5 názorů