Asijský pečený vepřový bůček
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 26 197 kJ / 6 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,23 g |
Tuky | 522,14 g |
Vláknina | 30,44 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 21,41 g |
Sůl | 49,24 g |
Sacharidy | 117,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdy je bůček hotový poznáme tak, že když do něj píchneme jehlou nebo vidličkou, tak jdou krásně sundat bez jakéhokoliv násilí.
Dobrou chuť přeje Mr. Buczech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2024 04:27
Nevím odkud máte recept, ale jsou v něm fatální chyby.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
24. 5. 2021 17:28
Krásné foto i recept, uložím, vyzkouším a dám vědět
21. 5. 2021 07:59
16. 5. 2021 14:24
yanull: Dobrý den, fotka byla pořízena na mám telefonu dne 4.5. v 13:00 hodin, poté byla přes photoshop upravena (odstranil jsem stůl na fotce a přidal jsem bílé pozadí). Doložit jiné fotky nemůžu, pořídil jsem jenom jednu. Fotka na netu 100% není.
15. 5. 2021 07:12
Dovolím se zeptat, zda vložená fotka tohoto jídla je Vaše. Jsou tu tací, kteří vloží fotku z netu a tato je jí velmi podobná. Pokud to můžete doložit, budu ráda a děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 4 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 5 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 6 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, omáčka sojová, olej sezamový, omáčka rybí, semínka sezamová, pasta kari červená, česnek, zázvor, med, limetka, rýže jasmínová, sůl, chilli paprika čerstvá, zelí čínské pak choi, fazolky zelené, olej slunečnicový, koriandr
Asijský pečený vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4q2
5 názorů