Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 39,92 g |
Vláknina | 13,77 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 40,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Suroviny jsou orientační. Fantazii se meze nekladou, můžete přidat hrášek nebo žampiony. Je to opravdu rychlovka, když třeba zbydou brambory od oběda.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2023 22:56
22. 3. 2023 09:56
22. 3. 2023 09:04
21. 3. 2023 21:15
21. 3. 2023 17:30
21. 3. 2023 17:26
Někde jsem četla, že je v ní možné i upéct nějakou buchtu - ta se musí také otáčet? Pokud ano, tak je podle mne lepší péct v troubě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule červená, šunka, sýr hermelín, rajče cherry, vejce, smetana, sůl, pepř, pažitka, sýr strouhaný
Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW1ZG
6 názorů