Francouzské brambory podle mojí maminky
Bešamel je jednoduchá omáčka, která se používá při přípravě zapečených pokrmů. Základem je jíška, kterou připravíme z mouky, másla, teplého mléka a koření. Zde je použita k ochucení francouzských brambor.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 025 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 38,05 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodná príloha je uhorkový šalát, sterilizované uhorky, cvikla, kapustovo-mrkvový šalát alebo hlávkový šalát v sladko-kyslom náleve.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2014 23:21
4. 8. 2012 15:18
28. 10. 2011 14:27
10. 3. 2010 15:25
22. 1. 2010 19:13
22. 1. 2010 19:06
22. 1. 2010 19:00
22. 1. 2010 15:09
22. 1. 2010 15:02
Posílám ti obrázky, poděkování, bodík a pozdrav pro maminku !
21. 1. 2010 21:10
21. 1. 2010 21:03
21. 1. 2010 21:02
21. 1. 2010 19:43
@sekule, besamel a maslo (prave,nie rama) tie zemiaky tak fajne rozhnahnaaa tak neviem, ci som to napisala ako som to myslela
21. 1. 2010 19:01
21. 1. 2010 18:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: klasické francouzské brambory recept francouzské brambory zapečené zapečené francouzské brambory francouzský brambory zapečené recept na zapečené francouzské brambory francouzské zapečené brambory francouzské brambory zapečené brambory francouzské brambory francouzské brambory s bešamelem pravé francouzské brambory francouzské brambory s párkem franc.brambory francouzské zapekané brambory recept francuzske brambory něco z brambor zapecene brambory s parkem francouzské brambory s uzeninou recept franc brambory recepty zapečené párky s bramborem zapékané francouzské brambory
Suroviny: brambory, vejce, klobása, máslo, mouka, mléko, sůl
Francouzské brambory podle mojí maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnMq
28 názorů