Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku
Hovězí srdce je jednou z neobvyklých surovin moderní kuchyně, nicméně, měli bychom mu dát určitě prostor. Je velmi výživné, málo tučné a chutí připomíná zvěřinu. Ve spojení se slaninou a houbami bude skvělým slavnostním obědem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 972 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,71 g |
Tuky | 261,81 g |
Vláknina | 5,81 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 18,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou se váha koupeného celého srdíčka pohybuje mezi 2-3 kg. Po opracování část srdíčka lze zamrazit a odřezané části použít na vývar.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2023 21:24
16. 7. 2023 20:53
Jestli tohle srdíčko vyzkoušíš,potěší mě toMouka také nic nepokazí,u mě zvítězila lenost.Nechtělo se mi stát u sporáku a šťávu míchat a provařovat
16. 7. 2023 19:20
Tenhle tvuj rc urcite uvarim, ale prisaham, ze bez skrobu. Omacku event zaprasim hl. moukou
16. 7. 2023 18:17
16. 7. 2023 10:20
14. 7. 2023 19:41
Miladko,když nás někdy honí mlsná,tak se uvařené srdíčko nakrájené na tenké plátky mlsá jen tak,na chuťJsme ostudy
14. 7. 2023 15:31
14. 7. 2023 07:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 43 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 21 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 9 minutami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 38 minutami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 39 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 13 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Další recepty
Suroviny: srdce hovězí, slanina gazdovská, houby sušené, vývar masový, kmín drcený, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, voda, solamyl
Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823or
8 názorů