Bezinková marmeláda s jablky
Marmeládu lze připravit z jednoho druhu ovoce nebo z různých kombinací, třeba i netradičních. Tento recept je na marmeládu ze základu z bobulek bezinek, které skvěle doplňují jablíčka. Kyselost pak přidá citron.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 338 kJ / 3 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 113,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 861,46 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2023 08:27
Marie Svarcova: Já mám štěstí, že máme bezinky rovnou za barákem a roste je jich u nás všude plno, tak mi za barák na ně nikdo nechodí.
9. 8. 2023 07:55
recept se mi moc líbí, škoda, že široko-daleko nikde nejsou bezinky (všecho je tady vykácené) zkusila bych ráda - dík za recept
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bezinky získávají krásnou tmavou barvu, proto je čas na ně vyrazit s košíkem. Poradíme, jak plody sbírat a odstopkovat
Jak poznat správně uvařenou marmeládu. Jednoduché želírovací zkoušky znaly už naše babičky. Stačí se podle nich řídit
Další recepty
Suroviny: bez černý, jablko, citron, cukr krupice, cukr želírovací
Bezinková marmeláda s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QxX
2 názory