Tyrolská játra
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra nesolím, dosoluji pouze omáčku buď masoxem nebo solí, jak kdo má rád. Játra pak dám do omáčky a ta si svou porci soli vezme právě z ní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2024 21:00
4. 1. 2024 10:32
28. 4. 2012 17:54
28. 4. 2012 15:36
28. 4. 2012 15:22
28. 4. 2012 15:11
2. 10. 2009 13:05
2. 10. 2009 12:32
2. 10. 2009 12:13
Díky za odpověď
Allis
2. 10. 2009 09:32
2. 10. 2009 07:56
1. 10. 2009 21:25
1. 10. 2009 20:07
30. 9. 2009 21:06
30. 9. 2009 16:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 9 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 49 minutami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 53 minutami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 2 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 3 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 5 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Další recepty
Tématické fráze: jatra recepty hovězí játra po tyrolsku jatra recept drůbeží játra po tyrolsku recepty z jater vepřová játra po tyrolsku recept játra recepty játra jelení játra recept jelení játra recept na játra jelení játra recepty recepty na játra tyrolská kuchyně recepty jelení játra játra tyrolská vepřová játra jelení játra- recept kdy se solí játra recept z jater
Suroviny: játra hovězí, směs zeleninová pod svíčkovou, cibule, bobkový list, koření nové koření, smetana na vaření, mléko, hořčice, olej, mouka hladká, ocet, cukr, sůl
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
19 názorů