Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2014 13:18
7. 1. 2014 18:50
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží
7. 1. 2014 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 minutou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 18 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí játra po tyrolsku drůbeží játra po tyrolsku jatra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku játra po bavorsku kureci jatra po tyrolsku bavorska jatra bavorske játra tyrolské hovězí játra leber recept na vepřové játra bavorská vepřová játra po tyrolsku videorecept krůtí játra po tyrolsku bavorská na játra játra po tyrolsku s s bramborami jatra po německu drubeží játra po tirolsku tyrolsko recepty tyrolske játra recept hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny: játra hovězí, slanina, pepř mletý, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, olej olivový, vývar zeleninový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, šťáva citronová
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
3 názory