Nakládané blaťácké zlato
Sýr Blaťácké zlato, který je obdobou sýra italského typu Bel Paese, je měkký sýr se zlatooranžově zbarveným povrchem. Je obzvláště vhodný k přípravě nevšedního pohoštění nebo jako delikátní svačinka.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 954 kJ / 2 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,12 g |
Tuky | 206,87 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 11,25 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2023 23:33
Dobrý den, zkusila jsem naložit podle návodu už 2x, ale pokaždé mi blaťacké zlato spíše ztvrdlo a získalo jakoby tvarohovou chuť… co dělám špatně? Naložené bylo týden v lednici…
16. 7. 2023 23:33
Dobrý den, zkusila jsem naložit podle návodu už 2x, ale pokaždé mi blaťacké zlato spíše ztvrdlo a získalo jakoby tvarohovou chuť… co dělám špatně? Naložené bylo týden v lednici…
25. 6. 2014 02:07
MilaH: Zkus sehnat Bel Paese. zlato by mělo být totéž.
MilaH:
MilaH:
2. 12. 2013 02:47
Poradte mi nekdo cim muzu tady v Canade nahradit Blatacke zlato syr??
Diky moc.
Diky moc.
24. 11. 2013 22:26
Dnes som nakladal, nemusite kupovat to korenie, viete si to doma poskladat, je to cierne, zelene, cervene a biele drvene korenie, drveny tymian, drveny rozmarin, suseny petrzlen, cesnak ide surovy, neni nutne davat suseny...
14. 12. 2011 14:00
Měl bych takový dotaz, jak dlouho tato směs asi vydrží? Předpokládám že 14-dní v ledničce by ta bašta mohla vydržet, co myslíte?
6. 2. 2011 22:35
Hadravovaa, pokud tohle, anebo obdobné koření vyrábějí i výroci, které uvádíte, pak bych se experimentu nebála. I já jsem vlastně tak trochu experimentovala...
6. 2. 2011 19:43
chtěla bych se vás zeptat to koření musí být jen od vitany nebo jste použily i jiné třeba avokado nebo kotány chtěla bych recept zkusit ale nemám koření od vitany mají tu v obchodě jiné a nevím mám to risknout co myslíte děkuji
5. 10. 2009 18:54
Supino - s olivovým olejem by to podle mě bylo úplně jiné, protože má svojí specifickou chuť. Ještě by tu jeho chuť mohl nasáknout i ten sýr. Na tyhle nakládačky dávám nejraději opravdu slunečnicový, který je bez chuti. Anebo vyzkoušej a pak napiš výsledek.
5. 10. 2009 17:26
hm.... Andrejko myslíš, že s olivovým olejem by to nebylo lepší a zdravější? Nebo se nakládá zásadně do slunečnicového? Já nemám paru
5. 10. 2009 16:12
Hmmm, už se mi sbíhají sliny . Bodík!
5. 10. 2009 13:18
Ukládám si do oblíbených, díky za recept
5. 10. 2009 00:17
4. 10. 2009 23:13
Koření Grilovaný sýr mám už nějakou dobu v kredenci... Takže díky za připomenutí i za něj, konečně najde uplatnění... Když jsem ho před časem ochutnala (na špičku prstu), přišlo mi příliš výrazné, ale teď, když si ho představím v popsané kombinaci... Prostě dozajista
4. 10. 2009 23:07
Já jsem měla nedávno nakládané zlato v restauaci a bylo to výborné. Samozřemě nevím přesně, jaké tam dali koření, ale Tvůj recept už mám v oblíbených a určitě brzy naložím. Bodík posílám předem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 32 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 53 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Unikátní český sýr Blaťácké zlato: Připravte si jej třeba jako smažák s hořčičným dipem!
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z blaťáckého zlata recepty z blaťáckého zlata blaťátské zlato blatenske zlato blaťáckého zlata sýr zlato recept na nalozeni blatackeho zlata naložený blaťácký sýr blatenský zlato pomazánky z blatackeho zlata sýr zlato naložený blaták blatecké zlato blatenský sýr syr blatenske zlato blatanské zlato jak se děla zlato blatenské zlato sýr záruční lhůty - nakládaný hermelín jidlo z blatackeho zlata
Suroviny: sýr blaťácké zlato, cibule, česnek, kapie sterilovaná, koření, olej slunečnicový
Nakládané blaťácké zlato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK0m
21 názorů