Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,36 g |
Tuky | 92,92 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2010 19:31
23. 1. 2010 19:25
Normální a zdravá houba (jakákoli, nejen hlíva) po dušení apod nesmí být tvrdá, to je nesmysl, navíc kontroluj, jak píše Mirka!!! Vše jinak je na reklamaci!!Nesměj ji mít ve skladu půl roku (teď úmyslně přeháním )
23. 1. 2010 19:23
23. 1. 2010 19:19
23. 1. 2010 19:16
23. 1. 2010 19:06
23. 1. 2010 19:03
23. 1. 2010 19:01
23. 1. 2010 18:58
Jinak díky holky, vaše kometáře a bodíky moc potěšily
23. 1. 2010 18:56
23. 1. 2010 18:46
23. 1. 2010 18:42
23. 1. 2010 18:41
23. 1. 2010 18:40
23. 1. 2010 18:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 7 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 22 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zapecene rybí filé recepty zapecene brambory s rybou filé na houbách filé zapečené rybí filé na houbách zapečené rybí filé zapečené rybí file recept zapekane rybi file zapečené rybí filé v alobalu zapékané brambory s rybou recept zapékané rybí filé zapečené filé v alobalu recept zapečená ryba s bramborama zapékané filé s bramborem zapečené filé s bramborama zapečené rybý filé recept zapecena ryba zapečené ryby rybí filé zapečené zapečená ryba
Suroviny: filet rybí, smetana ke šlehání, brambory, sůl, pepř, kmín celý, zázvor mletý, koření adžika, koření houbová variace, houby sušené, vejce
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROz0
35 názorů