Podzimní makovec či bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto na oblíbený makovec či bábovku připravíme standardně jako na plech či do bábovky, ale navrstvíme do dortové formy s vloženým kruhovým středem (nechtěla jsem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto na oblíbený makovec či bábovku připravíme standardně jako na plech či do bábovky, ale navrstvíme do dortové formy s vloženým kruhovým středem (nechtěla jsem…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Vítězka Peče celá země Martina pokřtila svoji kuchařku: Tekly slzy štěstí, bouchalo šampaňské a ochutnávaly se trubičky s nivou
Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace
Jednoduché večeře nejen pro všední dny: S těmito tipy ušetříte čas a skvěle si pochutnáte!