Smrže jednoduše na másle
Recept ještě nebyl hodnocenHouby vhodíme na pánev s rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme. Mícháme, houby pustí vodu, která se opět vypaří a ještě je trochu opečeme. Celková doba přípravy cca 15…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 155 kJ / 37 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Houby vhodíme na pánev s rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme. Mícháme, houby pustí vodu, která se opět vypaří a ještě je trochu opečeme. Celková doba přípravy cca 15…
Smrže očistíme (většinou jsou čisté), oddělíme duté nožičky, které nasekáme na drobno, právě tak cibulku. Tu dáme do kastrůlku restovat na olej, až zesklovatí, přidáme…
Smrže očistíme (většinou jsou čisté), oddělíme duté nožičky, které nasekáme na drobno, právě tak cibulku. Tu dáme do kastrůlku restovat na olej, až zesklovatí, přidáme…
Smrže pokrájíme na kroužky, cibulku nadrobno, zeleninu nastrouháme na velkých slzách. Na pánev s olivovým olejem a kouskem másla dáme zeleninu. Do menšího hrnce dáme…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Pečení na neděli: Křehké věnečky se žloutkovým krémem podle paní Třešňákové
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Je to sýr, není to sýr? Mascarpone je základem tiramisu, ale hodí se i do slané kuchyně