Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Recept ještě nebyl hodnocenJátra odblaníme, pokrájíme na plátky a opepříme. Hlívu pokrájíme na úzké proužky. V hlubší nádobě zpěníme na rozpáleném oleji pokrájenou cibulku. Přidáme orestovat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 423 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 54,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Játra odblaníme, pokrájíme na plátky a opepříme. Hlívu pokrájíme na úzké proužky. V hlubší nádobě zpěníme na rozpáleném oleji pokrájenou cibulku. Přidáme orestovat…
Slaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému