Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová játra po asijsku

Vepřová játra po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduše a geniálně prostý a lehce připravitelný recept na vepřová játra, který ocení i odpůrci této suroviny. Játra zkřehnou, doplní je chuť pórku a česneku. Jen pár…

zuzi777a

45 min

Prejt

Prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žemle nakrájíme, navlhčíme vodou a lehce vymačkáme, utřeme česnek se solí, majoránkou a pepřem.Předem uvařené koleno nasekáme nadrobno, přidáme žemle, utřený česnek,…

Gregusa

90 min

Játrovo-bůčková paštika

Játrovo-bůčková paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lalok a bůček uvaříme v mírně osolené vodě, necháme zchladnout a pak je na masovém mlýnku umeleme i se syrovými játry.Na sádle osmahneme krájenou cibuli jen do mazlava a…

Játra na smetaně

Játra na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Játra jsou v kuchyni velice podceňovaná. Když jsou však dobře připravená, překvapí vás svojí chutí. Navíc obsahují různé vitamíny a minerály. Játra na smetaně nejlépe…

AndelaC

45 min

Minutková játra

Minutková játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Játra nakrájíme na plátky, posypeme kořením, medvědím česnekem, zakápneme olivovým olejem. Necháme zhruba hodinu marinovat. Játra zprudka opečeme na rozehřáté pávi,…

Neapolská játra

Neapolská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na tenké plátky a obalíme je v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra zprudka osmahneme.…

Domácí jaternicový prejt

Domácí jaternicový prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Domácí prejt, do kterého si poctivě přeberete všechno maso, okořeníte si ho dle své chuti, nastavíte vekou jen do potřebné konzistence. To je výhoda domácí přípravy.…

janky3

150 min

Vepřová játra se zeleninou

Vepřová játra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Játra nakrájíme na menší kousky a zprudka opečeme spolu s nakrájenou cibulí v hlubší pánvi na oleji.Podlijeme vínem a vodou se zeleninovým bujonem, přikryjeme a necháme…

maris

50 min

Obi pajšl

Obi pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…

Vaclav Fronek

140 min

1 2 3 4 5 11

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli