Ragú z vepřového masa (na těstoviny, lasagne i jiné)
Recept ještě nebyl hodnocenV kastrolu rozpustíme máslo, přidáme do něj olivový olej a když se rozehřejí, lehce na tom orestujeme krájenou cibuli a strouhanou mrkev a celer. Přidáme asi 2 lžíce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 206 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme do něj olivový olej a když se rozehřejí, lehce na tom orestujeme krájenou cibuli a strouhanou mrkev a celer. Přidáme asi 2 lžíce…
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak připravit tu nejlepší cuketovou směs na topinku. Udělejte si ji do zásoby
10 nejlepších postních jídel: Připravte si pučálku, jahelník, škubánky nebo grenadýrmarš!
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká