Thajská směs s trhaným masem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenZbylo vám z předchozího dne pečené krůtí maso? Použijte ho na toto skvělé thajské jídlo, které jednoduše a rychle připravíte v hluboké pánvi. Směs plnou kousků lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zbylo vám z předchozího dne pečené krůtí maso? Použijte ho na toto skvělé thajské jídlo, které jednoduše a rychle připravíte v hluboké pánvi. Směs plnou kousků lehce…
Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek rozdrtíme nožem a nakrájíme. Maso okořeníme a dáme na vrstvu cibule a česneku, kterou jsme dali do vymazaného…
Krůtí maso omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a dáme do misky. Přidáme pokrájené malé žampiónky, vejce, kari koření, tošku sójové omáčky, nasekanou rukolu a další …
Maso rozkutrujeme se smetanou a kořením v robotu na jemnou hmotu. Směs rozprostřeme do pekáčku vyloženého pečicím papírem (či jen vymazané lehce olejem), poklademe…
Maso nakrájíme na nudličky. Smícháme s olejem, sojovou omáčkou a kořením. Necháme půl hodiny odpočinout.Zeleninu nakrájíme na libovolné kousky, saláty natrháme. Tortillu…
Maso si nakrájíme na drobné kousky, orestujeme na rozpáleném tuku, osolíme, opepříme, přidáme sojovou omáčku, zasypeme červenou paprikou, přidáme cibuli, mrkev, papriku,…
Krůtí maso nakrájíme na drobné kostičky a na oleji krátce orestujeme. Poté přidáme rýži (propláchneme v horké vodě) a zeleninu nakrájenou na drobné kousky. Přidáme…
Pekáček si vymažeme máslem, maso osolíme, posypeme ze všech stran kořením na pečené kuře a nakonec provensálským kořením a to dost, dáme do pekáče, podlijeme vodou,…
Vše koření rozdrtit v hmoždíři, potřeme tím maso a necháme marinovat. Na rozpálenou pánev dáme maso. Až je maso hotové, dáme ho na talíř. Na výpek z masa dáme asi 2…
Obě cibule si nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme chilli papričku.Na cibulový základ dáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, okořeníme…
Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku Hera, případně másle. Necháme chvíli orestovat dozlatova a přidáme osolené maso s dvěma…
Maso umeleme. Žloutky utřeme s máslem, vmícháme do masa, můžeme přidat i trochu mléka, je-li směs hodně hustá. Osolíme a opeříme, přidáme sekanou petrželovou nať,…
Rozpálíme olej se lžící másla a opečeme ze všech stran krůtí maso, vyjmeme a do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu.Opečeme do zlatova, zasypeme lžící cukru,…
Plát masa naklepeme a osolíme. Na plátku másla připravíme ne moc tuhá míchaná osolená vajíčka. Maso ze 2/3 potřeme hořčicí a vejci. Povrch poklademe kousky papriky,…
Maso nachystáme na servírovací tác, ryzí uvaříme, zeleninu ohřejeme. Do kotlíku dáme 3-4 kostky bujónu na 1.5 litrů vody, přivedeme k varu na sporáku.Curry omáčka: …
Maso si nakrájíme na nudličky, okořeníme a na rozpáleném oleji orestujeme. Přidáme šunku nakrájenou na nudličky a ještě chvilku orestujeme, zalijeme vývarem a přidáme na…
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm pokrájené šalotky. Vložíme osolené maso nakrájené na menši kousky a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, přidáme…
Filátka mírně naklepeme, osolíme a opepříme, navrch dáme plátek slaniny a dvě sušené švestky. Zabalíme a sepneme nebo ovážeme nití. Opečeme na oleji, trošku podlijeme,…
Maso naložíme na několik hodin do marinády, pak osmahneme.
Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.K masu přidáme směs na lečo, zahustíme lžící hladké mouky rozmíchané…
V hluboké pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a vhodíme jemně nakrájenou cibuli. Když cibule začne zlátnout, přidáme maso, promícháme a přidáme utřený stroužek česneku.…
Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na jemno, podlijeme malým množstvím vývaru, osolíme a okořeníme. Dusíme a v případě potřeby postupně přidáváme vývar.Když je maso…
Krůtí maso zbavíme případných zbytků kůže, nakrájíme na centimetrové plátky, které potom aspoň na polovic rozklepeme.V míse je pokapeme troškou oleje, posypeme kari (tou…
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Naučte se makronky, paštiky nebo třeba mořské plody. Čekají na vás profíci z Chefparade
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Libečková polévka opiška: Netradiční krkonošská česnečka voní bylinkami a česnekem a je snadná na přípravu