Lehký švestkový krém
Recept ještě nebyl hodnocenŠvestky povaříme na třech lžících vody, dokud nejsou téměř měkké, v případě potřeby přidáme ještě trošku vody. Polovinu švestek si odložíme stranou Šmakouna…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Švestky povaříme na třech lžících vody, dokud nejsou téměř měkké, v případě potřeby přidáme ještě trošku vody. Polovinu švestek si odložíme stranou Šmakouna…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Stále spolu dokola! Zrzavá holčička z reklamy se zlatým prasátkem hraje opět v reklamě na Kofolu