Patizonové placičky
Recept ještě nebyl hodnocenPatizon umyjeme, rozkrojíme, vydlabeme zrníčka a pomocí škrabky odstraníme vrchní tvrdou slupku. Pak kousky očištěného patizonu nastrouháme na hrubém struhadle do mísy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Patizon umyjeme, rozkrojíme, vydlabeme zrníčka a pomocí škrabky odstraníme vrchní tvrdou slupku. Pak kousky očištěného patizonu nastrouháme na hrubém struhadle do mísy.…
Nakrájet patizon a klobásu na malé kostičky.Na pánev nalít trošku oleje.Na olej dát nakrájený patizon, posolit, dát koření - směs dle libosti, já dávám čubricu, dusit…
Houby spařit v rendlíku horkou vodou, přivést k varu, krátce povařit, zakrýt, vypnout. Na oliv.oleji opéct česnek (stroužek předtím "prasknout" váhou dlaně), až začne…
Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou. struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom. touto zmesou vzdy potrieme jednu…
Patizon oloupeme, vykrojíme středy se zrníčky. Pokrájíme na 1,5 cm plátky, které osolíme a necháme vypotit. V misce smícháme mouku / solamyl/ sůl, pepř, žampiony,…
Patizon oloupeme, vykrojíme středy se zrníčky. Pokrájíme na 1,5 cm plátky, které rozpůlíme na poloviny do tvaru podkovy.Osolíme a necháme vypotit. Osušíme kuchyňským…
Maso nakrájíme na malé kousky, vložíme na rozehřátý olej,přidáme nakrájenou cibuli, opepříme, osolíme, osmahneme, pak podlijeme vodou a dusíme. Patizon očistíme a…
Patizon oloupeme, vykrojíme středy se zrníčky. Pokrájíme na 1,5 cm plátky, které rozpůlíme na poloviny do tvaru podkovy.Osolíme a necháme vypotit. Osušíme kuchyňským…
Zemiaky a patizony osupeme a nakrajame na kocky. Cibulu nakrajame na drobno a cesnak naplatkujeme. ruzicky ocistime a narezeme na hlubiku do kriza. papriku a paradajky…
Cuketu, patizon a cibulku nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na slabé plátky a vše vložíme na pánev. Podlijeme olivovým olejem a smažíme do zlatova. Osolíme,…
Krůtí maso nakrájíme na kousky cca 3x3 cm. Mrkev očistíme na nakrájíme na nudličky, totéž uděláme s celerem. Patizon zbavíme jadérek a také ho nakrájíme na kousky. Na…
Patizon očistíme a nakrájíme na kostičky, slaninu a maso také.Na troše oleje orestujeme česnek, přidáme zbytek surovin, promícháme a zalijeme smetanou.Pečeme, dokud se…
Patizony očistíme a na jemnom strúhadle nastrúhame.Pridáme na malé kocky nakrájané špekačky, vajcia, krupicu, nastrúhaný syr, vňať, všetko korenie a dobre premiešame…
Patizon jsem oloupala, zbavila semínek a nakrájela na menší kousky. Poté jsem ho přendala jsem do zapékací misky, společně se 4 stroužky česneku, majoránkou,…
Oloupaný, vydlabaný patizon pokrájíme na slabší hranolky, které dáme do rozpálené pánve s trochou tuku, osmažit zprudka lehce dozlatova, za občasného promíchání. Během…
Vepřová játra důkladně opereme a nakrájíme na plátky. Omytá rajčátka a zelené papriky, zbavené jádřinců, pokrájíme na malé kousky. Cuketu a lilek omyjeme, pokrájíme na…
Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a okmínujeme. Pekáček vyklademe kousky másla a kuřecí stehna na něj položíme.Hokkaido omyjeme, pokud je špatná slupka, tak ji odkrojíme.…
Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé. Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme…
Patizon rozkrájíme na kousky, odstraníme semena a oloupeme ho. Vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody, lehce osolíme a necháme pod pokličkou 10 minut podusit. Pak…
Patizon okrájíme a nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.V kastrolu rozpustíme máslo a lehce na něm orestujeme česnek, jen než začne slabě hnědnout.…
Pohanku zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přivedeme k varu a po cca 1 minutě odstavíme a necháme dojít pod pokličkou. Pórek nakrájíme nadrobno, patizon a hokkaido…
Patizon oloupeme, vydlabeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje nebo sádla dosklovata, přidáme drobně pokrájenou slaninu…
Patizón olúpeme a zbavíme semien. Nastrúhame na jemnom strúhadle.Pridáme žĺtky, oregáno, bazalku, prelisovaný cesnak, korenie a soľ a rukami premiešame. Podľa potreby…
Patizon okrájíme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno. Cuketu oloupeme a nakrájíme na kousky, brambory okrájíme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu