Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,80 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2018 15:21
Dnes jsem připravila k obědu a chutnalo. Je to zase jiné a zajímavé využití patizonu.
Pokud nevadí, přidávám foto.
Pokud nevadí, přidávám foto.
10. 8. 2014 09:34
Určitě vyzkouším,jen místo vegety přidám bylinky
10. 1. 2010 12:47
nikdi sem to nemel :(
30. 9. 2009 23:39
Překrásné fotky, už jen ty jsou za bodík. Patizon jsem snad ještě nejedla (nemůžu se přinutit), ale s cuketou to určitě zkusím.
29. 9. 2009 20:39
Zajímavý recept a krásné fotky. Posílám 11.bodík.
29. 9. 2009 17:30
Výbušná Patizon mám ještě jeden v lednici, ale já mám tu dietu a rodinka nevím jestli to jedlo. Můžu to zkusit, Sobě udělám dietní a jim tento tvůj dobrý
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové. +
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové. +
29. 9. 2009 13:55
Dámy,nádhera.Patizon je sice již zbaštěn,ale můžu to vyzkoušet s cuketou
29. 9. 2009 13:55
angel 666, ale ozaj ako krasne to vyzera a urcite s tym nebola ani taka priserna prplacka ako s tymi podkovickami.....manzelova maminka je vegetarianka, takze som tu sunku nedavala zamerne...ale urcite vyskusam aj s tym...vdaka za typ
29. 9. 2009 13:52
Výbušná, i ta šunčička to pěkně ochutila, nemusí jí být moc, opravdu jen pár tenkých plátečků
29. 9. 2009 13:50
Angel super fotky a super pohotovost. Ještě, žes měla na výběr!!
29. 9. 2009 13:40
o tych bylinkach mi povedala aj manzelova maminka, zeby to vyzeralo aj pekne, aj by to ozivilo...skusim urcite nabuduce
29. 9. 2009 13:39
Tak, dala jsem vařit brambory, připravila si směs, do které jsem navíc přidala trochu sekané petrželky a asi čtyři plátky zauzené šunky, nasekané najemno. Pak jsem rozkrojila patizon- byl vevnitř úplně zkažený. No, co teď? Tak jsem nakrájela na tenké plátky mladou cuketu, slepila připravenou náplní a usmažila. Řeknu vám- je to lahůůůdka i v cuketovém provedení. Určitě to budu příště s patizonem střídat cíleně.
29. 9. 2009 11:23
patizony milujem , takže jasná volba
28. 9. 2009 20:13
V lednici odpočívá jeden nevyužitý patizon, tak hned zítra bude nakrájen, potřen sýrovou směsí, obalen, usmažen a už teď vím, že si na něm moc pochutnáme. Díky za inspiraci na zítřejší oběd
28. 9. 2009 19:50
Elizo, když já jsem prubla lilek a rozhodně jsem nebyla sklamaná, tak ty prubni patizon Kdysi jsem ho obalovala, jako řízek. Dnes ho nějak nevidím. Vybusna, vím, jak chutná cuketa, kedlubna, lilek, takže si myslím, že ti s klidnou vůlí můžu dát plus za patizon.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 18 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 33 minutami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 2 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 5 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 7 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: patizonové recepty patizon recepty recepty s patizonem kuchařská pohotovost recepty plněný patizon recept www kuchařská pohotovost.cz patizonove rizky kucharska pohotovost.cz recept patizon zapečený patizon se sýrem jak vypadá patizon patizony recepty jak připravit patizon jak uvařit patizon plněný lilek sýrovou směsí zapečený plněný patizon co s patizonem patizon jak vařit patizonová polévka jak spracovat p patizonu
Suroviny: patizon, vegeta, sýr ementál, vejce, česnek, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
20 názorů