Plněné a smažené žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenU žampionů oddělíme nožičky, které buď nastrouháme, nebo nasekáme na maličké kousky, zrovna tak nastrouháme oba sýry, polosuchý salám i řapíkatý celer-pokud nám nejde…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 904 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
U žampionů oddělíme nožičky, které buď nastrouháme, nebo nasekáme na maličké kousky, zrovna tak nastrouháme oba sýry, polosuchý salám i řapíkatý celer-pokud nám nejde…
Směs z nastrouhaného sýra, polosuchého salámu, vejce a koření vytvarovanou do malých placiček a obalenou ve strouhance osmažíme. Dá se ale také smažit na krajíčku pečiva…
Dáme smažit cibulku, na ni dáme salám nakrajený na nudličky. Až se salám opraží, přidáme protlak, brambory nakrajené na malé kostky a lžíci rýže, zalijeme 1 l vývaru …
Sýr nastrouháme najemno, přidáma majolku, zakysanou smetanu, jogurt a křen.Okurky, cibulky a ořechová jádra nasekáme nadrobno.Salám pokrájíme na kostičky. Vše promícháme…
Cibuli nakrajime na kosticky, pridame trochu oleje, osmahneme, pridame mlete maso, ja mam rada hovezi, nechame zatahnout, pak pridame koreni a poradne promichame.Mezitim…
ZÁKLADNÍ. Špagety uvaříme podle návodu. DO ŠPAGET. Namočíme předem sušené houby v MALÉM množství vlažné vody. Jen aby byly zakryty cca 30 min před vařením. Na kousíčku…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Vdolky nebo lívance? Bulharské placky mekitsa mají od každé něco. A nejlepší jsou na snídani
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo