Housky - květinky (postup)
Recept ještě nebyl hodnocenVykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
- těsto se dá použít téměř jakékoliv slané kynuté, protože se při tvarování promazává olejem, nemělo by být příliš mastné. - kornoutky by neměly být hodně vypečené, aby…
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout. Z těsta vyválíme pramen, z pravého konce uděláme jakoby očko a…
Těsto rozdělíme na kousky a z každého uděláme oválnou placatější bulku se špičkou a necháme asi 10-15 minut nakynout. Každou 4x příčně hluboce a mírně šikmo nařízneme…
1) z každého kusu těsta uděláme bulku a asi 5 minut necháme odpočinout 2) bulku rozválíme na kratší bagetu, nůžkami jí ihned šikmo odstříhneme kratičký začátek a…
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Jak využít pivo při vaření? Hodí se na křupavé těstíčko, ale i do moučníků
3 nejlepší malinové dezerty do skleničky: Jak připravit panna cottu, semifreddo či snídaňovou mističku?