Ukrajinský boršč
Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2023 18:00
20. 11. 2022 20:47
26. 10. 2020 06:43
31. 3. 2017 18:05
4. 5. 2011 21:55
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
3. 5. 2011 18:33
14. 6. 2010 13:46
4. 5. 2010 21:13
4. 5. 2010 19:15
14. 4. 2010 13:01
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...+7
12. 4. 2010 14:02
9. 4. 2010 19:40
9. 4. 2010 19:38
9. 4. 2010 14:58
9. 4. 2010 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 9 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 39 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 44 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 14 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka
Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
17 názorů