Mramorové maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,62 g |
Tuky | 85,34 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2015 22:48
já to dělám do formy na bábovku a na stole to hezky vypadá
23. 10. 2012 14:32
Pekla jsem včera přítelovi do práce a super Mám novou formu na biskupský chlebíček. Děkuji moc za recept, určitě budu víckrát opakovat
8. 4. 2010 16:49
Robila som na sviatky, malo to veľký úspech. Do vaječnej zmesi som dala šampiňóny a kápiu, vynechala som uhorky. S čistým svedomím môžem recept iba chváliť! Jednoduché, efektné a chutné! +
24. 11. 2008 15:49
Moc dobré. Do vaječné směsi jsem nedávala okurku, ale jen kapii, petrželku a ochutila bylinkovou solí. Dávám jedničku
25. 10. 2008 21:24
Receptík jsem včera vyzkoušela,s malými obměnami(žampiony,klobáska) a bylo to výborné..o)),jak za tepla,tak i na studenou mísu.Dnes jsem masko nakrájela na plátky a na rozpáleném oleji ještě osmahla a podávala s bramborovou kaší a okurkovým salátem.Všem moc chutnalo.Hodnotím velkou jedničkou.o))
25. 10. 2008 18:58
Tak i 2.pokus dopadl skvěle a tejaje díky za recept a tip na výborné pohoštění. Nezbylo!
24. 10. 2008 17:49
Na zítřek jsem si tohle přichystala, jako studené pohoštění. "Neprozřetelně" jsem ochutnala já i manžel. no a ráno půjdu pro maso, protože přece nedám hostům zbytky
14. 7. 2008 07:59
vcera mi necakane volali priatelia, ze su dve hodiny pred mnichovom a maju cas na lietadlo 4 hodiny, tak sa zastavia. hladala som co narychlo narychlo a k comu mam kompotentny, mramorka vyhrala, lebo je absotulne nepracna, akurat som nemala kapiu a uhorku, tak som do zmesy pretlacila par struckov cesnaku a nakrajala vnat z jarnej cibulky, kym v povodnom recepte, taku dobru chut dava kapia, tu mi cesnak urobil uplne zazraky. neprehanam, ale ako som dala maso na stol, tak za 20 minut bolo prec.....Keby som mohla tak dam znovu 1.
24. 4. 2008 10:45
Nechci chválit svoje recepty, ale toto maso když dobře vychladíte v chladničce, dá se dobře krájet na tenší plátky a dobře vypadá na studené míse.
24. 4. 2008 01:58
Maso vypadá moc dobře. Tak jsem ještě nepřipravovala, dělám jen rolády, nebo např. udělám kapsu v libovějším bůčku a naplním.
23. 4. 2008 23:54
ihned hodnotim....je to vyborne. robila som to zatial iba z morcacieho a kuracieho. po mojej prvej skusenosti, ked bolo to maso prilis biele...take akokeby chudorlave, tak som ho z tej vonkajsej strany zacala potierat viac paprikovou marinadou...ale Vam by to mozno nevadilo, ze to masko je take bielucke.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 19 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 19 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 33 minutami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 38 minutami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 1 hodinou
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 3 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 6 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: porcování vepřového masa studené pohoštění porcování srnky porcování srnce porcování vepřového porcovani kyty porcování vepře porcování srnčí maso porcovani masa porcování srnčího masa porcování vepřové kýty pohoštění recepty studené maso porcování srnčího vepřové maso porcování jak krájet maso jak porcovat vepřové maso jak porcovat maso porcování masa na roládu porcování srnčí
Suroviny: kýta vepřová, vejce, mouka hrubá, kapie nakladané v oleji, okurky sterilované, sýr tvrdý, mléko, olej, sůl, pepř
Mramorové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D4A
11 názorů