Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Na přípravu jednoduché knedlíky, které můžete naplnit libovolným ovocem podle své chuti. Přelité rozpuštěným máslem a posypané mákem nebo kakaem budou jistě oblíbeným sladkým obědem i na vašem stole.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,67 g |
Tuky | 72,48 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 383,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto je opravdu výborné a chutná jako tvarohové, dobře se s ním pracuje, doporučuji vyzkoušet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 9. 2020 13:06
2. 9. 2020 12:09
19. 4. 2020 15:29
10. 8. 2019 12:23
10. 8. 2019 12:22
24. 7. 2019 20:46
24. 7. 2019 20:42
24. 7. 2019 18:39
19. 1. 2019 13:32
21. 7. 2015 13:42
19. 7. 2015 13:39
20. 8. 2013 21:22
23. 2. 2013 16:54
23. 2. 2013 10:09
12. 9. 2012 14:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 6 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 21 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ovocné knedlíky jsou hitem letní sezóny. Jaké jsou druhy knedlíků a na co dát pozor při jejich přípravě
Milujete kynuté ovocné knedlíky? My také, a proto vám přinášíme hned dvě varianty na jejich vaření
Další recepty
Tématické fráze: švestkové knedlíky ze spařeného těsta těsto na ovocné knedlíky ovocné knedlíky z odpalovaného těsta övocné knedlíky z pařeného těsta pařené těsto kolacky ze spareneho testa zparene testo švestkové knedlíky z pařeného těsta pařené těsto na ovocné knedlíky sparovane testo ovocné knedlíky se švestkami svestkove knedliky sparene testo pařené těsto na knedlíky ovocné knedlíky koláčky z pařeného těsta knedliky z pareneho testa pařené knedlíky ovocneknedliky že sparenehotesta zpařené těsto na knedlíky ovocné knedlíky ze spařovaného těsta
Suroviny: mouka hrubá, mléko, sůl, máslo, žloutek, cukr, ovoce, máslo, cukr, mák
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPQA
27 názorů