Propadlina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 303 kJ / 4 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
Tuky | 220,18 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2013 18:26
17. 3. 2013 11:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 2 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 5 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 8 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: tvarohová propadlina propadlina buchta buchta propadlina tvarohová propadlina recept kakaový propadlina propadlina buchta s tvarohem spadlé muffiny prošívaná deka pekařství zapečene špagety v pudingu
Suroviny: mouka hladká, cukr, voda, olej, vejce, kakao, prášek do pečiva, soda jedlá, tvaroh, cukr vanilkový, pudink
Propadlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6W6
2 názory