Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2015 17:55
5. 4. 2012 21:22
Hezky vypadající a chuťově určitě príma mňamka+
5. 4. 2012 15:04
Díky všem za vyjádření sých názorů i zkušeností.
4. 4. 2012 21:39
+
4. 4. 2012 21:12
drahulin:Drahuško děkuju
4. 4. 2012 21:11
Eliza:
4. 4. 2012 21:08
Už mě přijde,že se pořád opakuji.Krásný a na pohled velmi jedlý recept.Co dodatno prostě bod,nooo.
4. 4. 2012 20:43
Eliza:Mně se teda po minutě prudkého opékání ten česnek nespálil, pak se teplota sníží a dopéká se ne až tak zprudka. Dodržela jsem postup a byla jsem spokojená. Máš tam recept z knížky.
4. 4. 2012 20:32
1974andrea: Samozřejmě nevidím skrz maso, ale trošku vím, jak se suroviny chovají na pánvi nebo při jiné tepelné úpravě. A taky vím, co se stane s čerstvým česnekem na mase po několika minutách prudkého opékání. Prostě zhořkne, s tím nic nenaděláme. Vycházím jen z vlastní zkušenosti, nikdo z nás se nenaučil vařit bez ponaučení a chybování...
4. 4. 2012 20:20
Eliza:Eli, nevím, jestli máš tak dobré oko, že vidíš i skrz maso, ale růžové opravdu bylo, nemám ráda podrážky, příště holt rozříznu.
4. 4. 2012 20:18
Tak jsem přiletěla domů a koukám na tu debatu tady. Zapomněla jsem uvést zdroj receptu, to se omlouvám, jdu to hned napravit a ještě vám ofotím i stránku, abyste postupu věřili, já ho pouze dodržela a ještě jsem přidala navíc rozmarýn
4. 4. 2012 19:13
chocolate: no vida - taky řešení
4. 4. 2012 19:11
maris:Eliza:A já to řeším česnekovým olejem, na rovinu přiznávám, že česnek bych prudce nerestovala a sušený má pro mě pachuť.
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
4. 4. 2012 19:07
Eliza: Eli, s tím česnekem máš pravdu, ten se spálí velice snadno, taky Andrea na to upozorňuje. Já osobně bych ho nedala na maso, ale zároveň s vínem a vývarem do výpeku.
4. 4. 2012 18:57
Škoda, že nevidíme maso na řezu, tam by mělo být růžové a šťavnaté. Třeba bylo. Ale s tím česnekem bych fakt počkala, ale nejspíš nejsem tak zkušená a prostě si netroufám...
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 20 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 15 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 25 minutami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 37 minutami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 1 hodinou
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 3 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů