Zavářka do polévky - drobení, strouhání
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
Tuky | 8,81 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 91,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství, které neupotřebím hned, dám na utěrku, usuším a použiji jindy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2012 19:18
16. 4. 2012 19:10
16. 4. 2012 17:04
16. 4. 2012 16:49
16. 4. 2012 16:27
16. 4. 2012 16:16
16. 4. 2012 16:13
16. 4. 2012 16:11
16. 4. 2012 15:43
Pavla, soľ je hygroskopická, viaže vodu. Osolené cesto ťažšie schne.
16. 4. 2012 15:32
16. 4. 2012 15:15
16. 4. 2012 15:13
16. 4. 2012 15:05
16. 4. 2012 15:00
Netušila jsem, jaký rozruch vyvolá zavářka - vložka do plévky
16. 4. 2012 14:54
Jo a jestli si z toho těsta- co prodávají- uděláš knedlíčky,je už tvoje věc.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 1 hodinou
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 1 hodinou
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 2 hodinami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 2 hodinami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 2 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: drobeni do polevky zavářky a vložky do polévek strouhání do polévky zavářka do polévky jak udělat drobení do polévky zavářky do polévky zavařka z krupice recept na drobení do polévky strouhání do polévky recept polévkové drobení drobení do polévky recept zavářky a vložky do polévek tipy drobení játrové drobení zavarka do polevky recept recept drobení do polévky drobení do polévky z krupice játrová zavářka zavářka do polévky z vajec játrová zavářka do polévky
Suroviny: vejce, mouka hrubá, mléko
Zavářka do polévky - drobení, strouhání
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7yy
44 názorů