Červená jatýrka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,38 g |
Tuky | 77,03 g |
Vláknina | 5,72 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 08:16
7. 9. 2012 19:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 42 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Jak zužitkovat zásobu červené řepy? Připravit z ní můžete celou řadu chutných jídel
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí jatýrka ládi hrušky pecena kureci jatyrka čína z jatýrek kuřecí jatýrka na kmine kachni jatyrka na toastu kuřecí jatýrka na kmínu jatyrka ve slanine lada hruska láďa hrušk-recept na jatýrka ve slanině recepty ládi hrušky-kuřecí jatýrka ve slanině jatýrka v rajskem protlaku
Suroviny: játra kuřecí, pórek, cibule, slanina, masox, mouka hladká, kmín drcený, protlak rajčatový, máslo, sůl, pepř
Červená jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLjp
2 názory