Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2020 13:50
4. 2. 2013 15:37
29. 9. 2012 19:19
29. 9. 2012 11:41
29. 9. 2012 08:48
28. 9. 2012 22:02
28. 9. 2012 20:55
28. 9. 2012 17:36
28. 9. 2012 16:46
28. 9. 2012 15:50
28. 9. 2012 14:52
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 4 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 5 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 7 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila 29. 4. 2024 18:47
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila 29. 4. 2024 18:45
Přečtěte si Zobrazit více
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: omacka k uzenemu jazyku co k vepřovemu jazyku cibulová omáčka s uzeným cibulová omáčka s uzeným masem omačka k jazyku křenová omáčka s uzeným jazykem příloha k uzenemu omáčka k vařenému jazyku starofrancouzská žampionová omáčka omáčka k vepřovému jazyku priloha k uzenemu kolenu co k uzenemu omáčka k uzenému kolenu přílohy k uzenému kolenu omačka ke kolenu starofrancouská omáčka křenová omáčka k uzenému jazyku omáčka k vepřovým jazykům omáčka k vepřovému kolenu příloha k uzenému jazyku
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, cibule, žampióny, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, jazyk uzený
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
11 názorů