Paštika z kančí kýty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 37,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2019 11:45
casino: Co vrtáte, je to paštika! Bůh ví co je namleto v paštice v obchodě s nápisem bůčková , nebo játrová!
5. 2. 2019 23:32
SubikovaJana:
Mám rád paradoxy a často říkám, že záleží na tom, jak se kdejaká ptákovina prezentuje
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
Mám rád paradoxy a často říkám, že záleží na tom, jak se kdejaká ptákovina prezentuje
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
5. 2. 2019 22:50
Hm, kanci, veprove a kureci. To neni zverina, ale spis divocina, ha, ha.
26. 11. 2012 19:12
V každé vesnici jsou myslivci,a u nich koupíte zvěřinu.My máme doma jen zvěřinu nic lepšího není
19. 5. 2011 10:58
Ahoj,v jakém poměru má být maso?..děkuji
20. 10. 2008 12:58
Paprika: ještě, že se nikomu nic nestalo...
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech
20. 10. 2008 10:34
Vypadá to nádnerně. Já mám zvěřinu moc ráda.
20. 10. 2008 10:32
Manžel trefil v létě kance autem. Po dohodě s myslivcema nám kus nechali. Ale nevyplatí se to. Auto (naštěstí služební) bylo skoro na odpis.
20. 10. 2008 09:40
Jani, taky nevím, jestli jde někde zvěřina koupit, nikdy jsem se po ní nedívala a myslivce doma nemám A jinak chválím autorku Janu, líbí se mi ten fotopostup
20. 10. 2008 09:02
Hmmm,ještě tak mít to kančí masíčko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 13 minutami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 30 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 43 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: paštika z kančích jater paštika ze zvěřiny kančí játra paštika z kančího masa kančí kýta recepty kančí játra recepty zavařování paštiky domácí paštika ze zvěřiny zavařování zvěřiny pastika z divocaka kančí jatrova paštika zavařujeme paštiku kančí játra recept kanči jatra paštika paštika ze zvěřiny recept kančí buček zavařování paštik pastika z kanciho sádlo z kance paštiky z kančích jater
Suroviny: maso kančí, bůček vepřový, játra kuřecí, cibule, vejce, smetana, koření paštikové
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
10 názorů