Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Jedno z tradičních českých jídel je bezesporu knedlo-zelo-vepřo. A nebojte, zas tak náročné na přípravu to být nemusí. Podle tohoto receptu zvládne připravit dokonalou klasiku i začátečník. Upéct maso, uvařit zelí a knedlík můžete napařit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,52 g |
Tuky | 35,67 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 12:20
7. 2. 2017 11:09
7. 2. 2017 10:40
7. 2. 2017 10:38
31. 1. 2016 19:35
26. 9. 2014 16:07
26. 9. 2014 16:06
5. 4. 2014 21:45
autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky
15. 3. 2014 11:55
12. 2. 2014 17:03
4. 2. 2014 14:40
9. 11. 2013 18:39
9. 11. 2013 08:25
14. 9. 2013 13:59
26. 11. 2012 20:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 2 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 38 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 43 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Další recepty
Tématické fráze: vepro knedlo zelo recept vepřo knedlo zelo knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo vepro zelo recept knedlo zelo vepřo knedlo vepřové zelo recept na vepřo knedlo zelo knedlo vepřo zelo recept recept vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo s krkovičky knedlo zelo knedlo vepro knedlo zelo vepřo recepty top recepty vepřo knedlo zelo veprove knedlo zelo recept na knedlo vepřo zelo knedlo zelo recept vepřo knedlo
Suroviny: zelí sterilované, mouka, kmín celý, cukr krystal, cibule, pečeně vepřová, paprika sušená sladká, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjqE
16 názorů