Játra se žampiony na smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,93 g |
Tuky | 48,77 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 52,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Už ani nevím, vařím roky...
Já jsem použila kuřecí (jinak dělám jen z vepřových), takže jsem vynechala dušení do měkka. Bohatě stačí osmažit, podlít, zahustit a povařit cca 30 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2012 11:14
28. 11. 2012 11:08
27. 11. 2012 20:08
27. 11. 2012 18:18
27. 11. 2012 17:40
27. 11. 2012 17:26
27. 11. 2012 17:21
27. 11. 2012 17:14
27. 11. 2012 17:10
27. 11. 2012 16:28
moooc povedené, moc
27. 11. 2012 16:19
27. 11. 2012 15:21
27. 11. 2012 15:19
27. 11. 2012 15:15
27. 11. 2012 14:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra se žampiony játra se žampiony vepřová játra na smetaně vepřová játra na žampionech vepřová játra se žampiony a se smetanou játra s žampiony játra na smetaně se zampiony vepřová játra s žampiony králičí játra recept se zampiony játra se žampiony na smetaně játra žampióny na smetaně játra se žampiony a se smetanou vepřový játra na na žampionech vepřové játra se žampiony recept jatra se žampióny na smetaně vepřové játra na smetaně játra se žampiony se smetanou vepřová játra a žampióny jak dlouho povařit játra jatra zampiony smetana
Suroviny: játra vepřová, cibule, sádlo, žampióny, celer, mouka hladká, smetana, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice plnotučná, sůl
Játra se žampiony na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YMD
18 názorů