Vepřová plec na halali
Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 115 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,55 g |
Tuky | 90,45 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 87,68 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 16:39
Evik díky Musím to taky ještě jednou uvařit a dát nové foto. Ach ty začátky zde
2. 3. 2011 15:37
Dneska jsme to okoštovali a super. Výborný nápad a chutnalo to všem. Jen jsem si to upravila rovnu na plátky a nevařila jsem to maso vcelku. Moc děkuji
26. 2. 2011 15:44
Stomart díky.
26. 2. 2011 13:50
Teď jsem dovařil a výborné
3. 2. 2011 00:48
Aničko, tlakáč je super výmysl!!
3. 2. 2011 00:27
Jani,tlakáč máš v pořádkukdyž se dělá maso vcelku,tak to trvá o těch 10-15 minut dýl,než porcovanéHalali používám také a je to supertobě další bodík+8
3. 2. 2011 00:21
Andynnka máš recht!!
2. 2. 2011 21:51
Jo jo,z halali je to nejlepší,poradila mi to takhle švagrová a už jí od té doby dělám jen takhle.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
20. 4. 2009 08:54
Merylas a opět krásná fotečka! Mi se někdy ty záběry z blízka nevedou, ikdyž mám nastaveno "blízký záběr", blíže, než 70 cm. Ty detaily na jídle jsou úžasné a mnohé napoví.
19. 4. 2009 22:44
Halali mám dělané doma jako polotovar. Použila jsem ale kuřecí prsíčka, potřebovala jsem "rychlý" oběd. Oproti receptu jsem použila sladkou smetanu. a bodík
3. 4. 2009 09:06
Co říci. Ňamka !! +bodík
1. 1. 2009 18:17
Janičko,tak tahle omáčka mě velice překvapila,jak byla rychle hotová. A nemusí se nakládat,to je spousta času ušetřeného.Moc všem chutnala.Dávám velikou 1.
21. 12. 2008 19:02
Boubelina, no, však ano, já taky, je to v podstatě totéž, jen nechci, když je to z plece, aby někdo říkal, že název je zavádějící, tak jsem si nějaký vymyslela a je to i tak moc dobré. Hovězí je drahé, tak proč nepoužít i vepřové? Nezbyla mi ani malinkatá porcička a to vím, že všem doma moc chutnalo.
21. 12. 2008 15:38
já dělám z halali svíčkovou je super. koukám,že je to skoro stejný
21. 12. 2008 13:55
Jo po zvětšení ji vidím a už vím. Zakoupím do špajzky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 14 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 4 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 4 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 7 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Jak udělat dobrý houskový knedlík? Uvařte ho z kynutého těsta. Klasický recept nezklame, knedlíky se zaručeně povedou
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali
Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká
Vepřová plec na halali
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRxN
32 názorů