Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na halali

Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

21. 12. 2008 13:41

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 115 kJ / 1 700 kcal
Bílkoviny133,55 g
Tuky90,45 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy87,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2011 16:39

Evik díky;-) Musím to taky ještě jednou uvařit a dát nové foto. Ach ty začátky zde:-D

Evik

2. 3. 2011 15:37

Dneska jsme to okoštovali a super. Výborný nápad a chutnalo to všem. Jen jsem si to upravila rovnu na plátky a nevařila jsem to maso vcelku. Moc děkuji:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 2. 2011 15:44

Stomart díky.;-)

Stomart

26. 2. 2011 13:50

Teď jsem dovařil a výborné;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 00:48

Aničko, tlakáč je super výmysl!!;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 2. 2011 00:27

Jani,tlakáč máš v pořádku;-)když se dělá maso vcelku,tak to trvá o těch 10-15 minut dýl,než porcované:-)Halali používám také a je to super:-ptobě další bodík+8:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 00:21

Andynnka máš recht!!:-))

Andynnka

2. 2. 2011 21:51

Jo jo,z halali je to nejlepší,poradila mi to takhle švagrová a už jí od té doby dělám jen takhle.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.:yes::yes::yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2009 08:54

Merylas a opět krásná fotečka!:yes: Mi se někdy ty záběry z blízka nevedou, ikdyž mám nastaveno "blízký záběr", blíže, než 70 cm. Ty detaily na jídle jsou úžasné a mnohé napoví.;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

19. 4. 2009 22:44

Halali mám dělané doma jako polotovar. Použila jsem ale kuřecí prsíčka, potřebovala jsem "rychlý" oběd. Oproti receptu jsem použila sladkou smetanu. :yes: a bodík:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 4. 2009 09:06

Co říci. Ňamka !! +bodík

maruska.humlova maruska.humlova

1. 1. 2009 18:17

Janičko,tak tahle omáčka mě velice překvapila,jak byla rychle hotová. A nemusí se nakládat,to je spousta času ušetřeného.Moc všem chutnala.Dávám velikou 1.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2008 19:02

Boubelina, no, však ano, já taky, je to v podstatě totéž, jen nechci, když je to z plece, aby někdo říkal, že název je zavádějící, tak jsem si nějaký vymyslela a je to i tak moc dobré. Hovězí je drahé, tak proč nepoužít i vepřové? Nezbyla mi ani malinkatá porcička a to vím, že všem doma moc chutnalo. ;-)

Boubelinda

21. 12. 2008 15:38

já dělám z halali svíčkovou je super. koukám,že je to skoro stejný
:yes:

spagetka spagetka

21. 12. 2008 13:55

Jo po zvětšení ji vidím ;-) a už vím. Zakoupím do špajzky :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřová plec na halali

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRxN