Jehněčí na houbách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 19 645 kJ / 4 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 616,80 g |
Tuky | 233,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 22,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2013 15:33
tejaja:Terezko výborný recept
27. 5. 2013 13:50
spagetka:Recept je to pěkný, jen jsem chtěla autorce napsat, že mě se její příprava jehněčího líbí.A u hřbetu je přece jasné, že halt má kost.
27. 5. 2013 13:48
Nejmenuje se Karolína Peake Ta inteligence by tomu odpovídala
27. 5. 2013 13:47
Lucka: V tom máte pravdu, leč zde byl k dispozici hřbet, a souhlas snázorem
27. 5. 2013 13:43
Kus masa si může každý zvolit podle své chuti, nemyslíte?Hodnotím úpravu a ta se mi zdá příjemná a nepřeplácaná.
27. 5. 2013 13:41
Karolína P.: Teď vážně - zkuste jakékoli kosti opéci a udělat z nich vývar. Budete překvapená skvělou sílou vývaru.
27. 5. 2013 13:40
tejaja: Neřekla jsem, že jste pod úrovní mého psa, ale pouze, že kost k okousání bych dala svému psovi, my dáváme doma kosti psům a ne na talíře hostům
27. 5. 2013 13:22
Karolína P.:
1. To, čo je na fotke, nie je tanier, je to veľká servírovacia misa a vcelku je to kvôli nafoteniu.
2. Som pod úrovňou vášho psa, tak sa zdržte komunikácie so mnou. Viete, nie každý môže dosahovať vašej inteligencie, spoločenského postavenia a gastronomickej úrovne.
1. To, čo je na fotke, nie je tanier, je to veľká servírovacia misa a vcelku je to kvôli nafoteniu.
2. Som pod úrovňou vášho psa, tak sa zdržte komunikácie so mnou. Viete, nie každý môže dosahovať vašej inteligencie, spoločenského postavenia a gastronomickej úrovne.
27. 5. 2013 13:19
Karolína P.: Máte právo na svůj názor, už jste ho sdělila, Tejaja i já jsme písly také svůj názor, takže to fakt stačí. Prostě se neshodneme, což se stává, tak to tak necháme a bez emocí ano?
27. 5. 2013 13:17
spagetka: Tak mezi kotletou a tímto kusem je snad rozdíl ne? Kotleta je maso s kouskem kosti, kdežto tohle je kus kosti trochu oplácaný masem a to mě tedy udivuje, že to dokážete srovnávat s kotletou! Takový kus bych vyvařila na vývar nebo dala okousat svému psovi, ale na talíř s přílohou bych to opravdu nedala ani nepříteli
27. 5. 2013 13:11
Karolína P.: Vy jste nikdy neměla na talíři např.kotletu s kostí? To se neokusuje jako zvíře, to se okrajuje nožem a vidličkou přidržuje, jako homo sapiens sapiensis. S kostí je to masínko vždy šťavnatější. Jíst to snad umí každý, na to netřeba školení.
27. 5. 2013 13:06
Anatomii těla si pamatuji od základní školy, ale co se gastronomie týče, tak nás nikde neučili, že se servíruje na talíř celej kus i s kostí, jak to proboha chcete jíst, to budete okusovat jako zvíře?? A co se fotografií týče, tak pokud vím člověk jí i očima a vyfotit hezky to můžete i bez programu na úpravu fotek, ale když sem dáte takhle nehezké foto, na kterém jídlo nevypadá ani trochu chutně, spíše naopak, tak to už je pouze o vás a ne o foťáku.
27. 5. 2013 12:55
Karolína P.: Milá dáma, ja neviem, ako poznáte anatómiu, ale ak poviem chrbát, tak je jasné, že musí tam byť chrbtica a teda aj kosti. Keď kúpim celé jahňa, tak z neho polovicu nevyhodím len preto, lebo chrbát má kosti.
Nemám profesionálny fotoaparát, ani profesionálne programy na úpravu fotiek. Proste ako mi to foťák nafotí, taká je fotka. A môžem vás ubezpečiť, že mäso presušené nie je, a neide o bylinky.
Ak ste schopná posudzovať jedlo len podľa fotografie, asi veľká kuchárka nebudete, existuje veľa kuchárskych kníh absolútne bez fotiek. Ja posudzujem jedlo podľa receptu, nikdy nie podľa fotografie, pretože viem, že upraviť sa dá všetko a pritom recept môže byť nie príliš dobrý. Asi máte málo skúseností.
Prajem pekný deň
Nemám profesionálny fotoaparát, ani profesionálne programy na úpravu fotiek. Proste ako mi to foťák nafotí, taká je fotka. A môžem vás ubezpečiť, že mäso presušené nie je, a neide o bylinky.
Ak ste schopná posudzovať jedlo len podľa fotografie, asi veľká kuchárka nebudete, existuje veľa kuchárskych kníh absolútne bez fotiek. Ja posudzujem jedlo podľa receptu, nikdy nie podľa fotografie, pretože viem, že upraviť sa dá všetko a pritom recept môže byť nie príliš dobrý. Asi máte málo skúseností.
Prajem pekný deň
27. 5. 2013 02:09
Dámy teda nezlobte se, ale tohle vypadá vskutku hrozně a pochybuji, že to nějaká bylinka zachrání! Hledala jsem nějaký recept na jehněčí maso, ale tohle mě naprosto odradilo. Nějaký velký kus přepečeného vysušeného masa samá kost, co opravdu vypadá jak obří upečený brouk, jak tady psal pan Alois a celkový dojem toho jídla na mě zapůsobil hrozně. Já teda nevím, jaká je paní autorka kuchařka, ale tohle bylo asi vaše velké šlápnutí vedle
25. 5. 2013 09:48
magdalenka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 43 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kotlety na houbách příprava jehněčího masa skopové na houbach jehněčí maso na houbách jehněčí hřbet na houbách úprava jehněčího masa recept na úpravu jehněčího masa jehněčí hřbet s houbami jak upravit jehněčího masa jehněčí recepty uprava jehněčího masa-recepty jehne maso na houbách jak upravit jehněčí maso jak upravit jehněcí jehněčí pečení nahoubacj recept skopove na houbach jehneci hrbet bez kosti recept jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí kotleta na houbách co s kotletou s kostí
Suroviny: kost, houby sušené, houby lesní, kmín drcený, sůl, šalvěj, smetana zakysaná, smetana sladká, ocet, cukr
Jehněčí na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKAw
23 názorů