Kuřecí řezanka-rychlovka
Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které zrovna máte doma po ruce. Tento pokrm můžete jíst samotný, nebo s rýží.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 408 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,48 g |
Tuky | 4,47 g |
Vláknina | 9,82 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 41,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to rychlovka proto, že manžel přijel před chvilkou nečekaně domů, měl hladík a já neměla ani kousek salámu. Tak jsem vybrala zůstatky z lednice a zaimprovizovala. Zelenina může být jakákoliv - žampiony, rajčata...Dělala jsem opravdu jen z toho co bylo po ruce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2016 17:47
Senzační jídlo :) Pochutnal si i náš syn :)
4. 8. 2014 21:25
mňam!! :)
9. 2. 2014 18:01
20. 3. 2009 00:25
Dzungilojsem ráda že že si jazýčky pochutnali a díky za bodík
19. 3. 2009 00:09
Mirčo, dneska jsem dělala řezanku k obědu s rýží. Je to rychlovka a moji dva chlapáci se jenom olizovali...
Dávám bodík, je to dobrota!
Dávám bodík, je to dobrota!
15. 3. 2009 09:50
vděčná rychlovka , když jsou v lednici alespoň ještě zbytky , dovolím si do podobných receptů přidat odkaz taky na jednu příbuznou bleskovku
14. 3. 2009 21:15
Špagetko,on přijel po třech dnech z práce kdy dělali venku v tom hnusném deštivém počasí každý den od6h-do 23h,tak unavený a hotový(dělá na kolejích za plného provozu) že nejdříve skočil do vany a než byl venku už voněla večeře na stole.Ono to uvařit trvalo se vším všudy jen asi 15min takže ani čekat nemusel
14. 3. 2009 12:03
Recept je super - jen naokraj, obdivuju tvého muže, že dokázal počkat, až to uvaříš. Ten můj když má hlad, vlítne do lednice a špajzky a sní okamžitě aspoň suchý chléba
14. 3. 2009 00:53
Elizoto je v pohodě.Určitě je to přehlednější,jen si na to při psaní vzpomenout.No všechno je síla zvykuTak si asi zkusím zvykat častěji. A neboj,pedanti jsou prima,jsem v některých věcech taky takhle postižená a už si okolí zvyklo.Jo a těší mě že mé recepty patří mezi oblíbené
14. 3. 2009 00:33
Mně to připadá o 100% lepší... Je to prostě srozumitelnější.
PL, ČL je docela v pohodě, ale myslím, že stačí napsat lžíce, lžička...
Mirčo, promiň, Ty jsi to zrovna "chytla", ale já jsem to myslela obecně. Někdy si recepty tisknu (a u těch Tvých je to velmi pravděpodobné ) a když ho pak mám na lince, tak potřebuji, aby byl přehledný, jinak bych to taky mohla pokazit... Ale třeba jsem jen pedant...No jo, jsem, vždyť to o sobě vím .
PL, ČL je docela v pohodě, ale myslím, že stačí napsat lžíce, lžička...
Mirčo, promiň, Ty jsi to zrovna "chytla", ale já jsem to myslela obecně. Někdy si recepty tisknu (a u těch Tvých je to velmi pravděpodobné ) a když ho pak mám na lince, tak potřebuji, aby byl přehledný, jinak bych to taky mohla pokazit... Ale třeba jsem jen pedant...No jo, jsem, vždyť to o sobě vím .
14. 3. 2009 00:22
Elizo,takhle je to lepší?Ale fakt po mě nechceš abych vypisovala v každém receptu plnými slovy čajová,polévková..že neSnažím se pro ostatní co nejvíce upřesnit množství ingrediencí a myslím že zkratka polév.už je rozluštitelnáJsou zde i recepty se zkratkami ČL nebo PL.Takže já tady jsem ještě ukecaná
13. 3. 2009 23:32
Mirčo, není to nic proti Tobě, bože chraň . Ale: Nepřipadají vám ty suroviny vedle sebe a ještě ve zkratkách takové nějaké nepřehledné?
Jo - a recept, když jsem se tím prolouskala, vypadá moc dobře .
Jo - a recept, když jsem se tím prolouskala, vypadá moc dobře .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 30 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí řezanka řezanka z kuřecího masa kuřecí maso rychlovka kureci rezanka s ryzi rychlovka k obědu řezanka řezanka recept rychlovka z kureciho masa recept na rezanku rychlovka k večeři krůtí řezanka kuřecí rychlovka kuřecí řezanka recept kuřecí rezanka recepty řezanka s rýží rychlovka na večeři recept na kuřecí řezanku rychlovka s kuřecího masa recept rezanka řezanka s kuřecího masa
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, paprika sušená sladká, bílek, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, pórek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, voda
Kuřecí řezanka-rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82w2
12 názorů