Jemná buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2022 17:50
5. 4. 2022 17:27
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
6. 5. 2015 08:52
5. 5. 2015 21:22
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:49
5. 5. 2015 13:42
5. 5. 2015 13:08
5. 5. 2015 10:24
5. 5. 2015 10:15
5. 5. 2015 09:57
5. 5. 2015 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 22 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 23 minutami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 2 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 4 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta v remosce moučníky z remosky buchta do remosky buchty z remosky remoska recepty cuketová buchta z remosky moučník v remosce moučník z remosky recepty z remosky buchty v remosce recepty do remosky moučníky v remosce buchty do remosky remoska recepty moučníky recepty v remosce moučník do remosky remoska moučníky bábovka z remosky remoska buchta
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
13 názorů