Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 4 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Perník pro začátečníky: S čokoládou, jablky nebo s oříšky se vám povede dokonalý moučník
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: kynutý bramborák s čalamádou bramborák v pekárně bramborak z pekarny domaci báč báč z z domácí pekárny pečeme bramborku báč z z domácí domácí pekárny kynute bramboracky domácí pekárna recepty pekárna kovářov domácí bramborák na plech recept domácí úekárna recept na bramborák kovářov pekárna domaci kynute bramboracky bramborák
Suroviny: mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
0 názorů