Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévkové koření z libečku

Libeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce, určitě stojí za to vyzkoušet domácí polévkové koření.

Hodnocení receptu je 4,9 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 5. 2015 13:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

cca 200 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 127 kJ / 269 kcal
Bílkoviny1,60 g
Tuky22,98 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v časopise Blesk vaše recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hafikov hafikov

13. 5. 2015 16:07

Jani-zítra zkusím.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2015 15:52

Anna Kocikova: Koupila jsem si je vloni na burze na sušená rajčata a ejhle, když jsem je zalévala horkým olejem, jedna praskla:-//. Tak teď jsem si do skleničky dala nejdřív malou nerez lžičku;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2015 15:51

Jikotka: My máme libečku, že bych ho mohla rozdávat :-). Daří se mu :-)

Jikotka Jikotka

13. 5. 2015 15:00

:yes::yes::yes:,ale takovou náruč libečku jen tak dohromady nedám :-D:-D:-D,bodík dávám...

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 5. 2015 14:57

Jani,díky za fajn nápad:-p:-K
Máš moc hezkounké skleničky:-*:yes:

MajkaM

13. 5. 2015 13:55

Tak to se bude líbit manželovi, protože ten používá kupované magi do všeho. Libeček máme na zahradě. Určitě udělám :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2015 13:41

spagetka: No, tohle jsou fakt mini skleničky. Díky za doplňující informace :-)

spagetka spagetka

13. 5. 2015 13:21

Jani, znám, uchovávat v chladu a ve tmě, ne nutně v ledničce, ale ne na teplém místě. Jo a případný zákal na dně nevadí. Je lepší ale fakt co nejmenší sklínky, aby se načatá spotřebovala co nejdříve ;-):-p:yes:. Jinak majoránku bych přidala jen do části , něco bych nechala jen libečkové, víš, abys měla na výběr do různých pokrmů :-p:-p
Hele a udělej si i libečkový ocet, prostě nacpi libeček do octa a nech aspoň 10 dní marinovat. V takové koprovce nemá chybu :yes::yes::yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: magi z libecku domácí magi z libečku libeček recepty libeckove magi libeček domaci magi libeček magi recept recept na magi z libecku libeček magi zpracování libečku libeček v soli libeček zpracování recepty z libečku libecek domaci magi maggi z libečku libeček jako magi libeček recept recept z libečku domácí polévkové koření z libečku polévkové koření magi

Suroviny: libeček, voda, sůl, majoránka, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Polévkové koření z libečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3G1M

Naposledy jste si prohlédli